Kesä 2017

Heippa vaan! Tänään on selvästi ollut syksyn merkkejä ilmassa. Aamulla oli niin viileää ettei pelkkä neuletakki riittänyt suojaamaan tuulelta, ja poloiset varpaat meinasivat kylmettyä sandaaleissa. Taitaa olla aika pakata hellehattu, kesämekot ja sandaalit yläkaappiin ja pikkuhiljaa kaivella neuleita ja villasukkia esiin! 

Mutta juu, tämän kuulumisten kakkososan piti ilmestyä blogiin ajastettuna jo aiemmin, mutta ei nyt mennyt tällä kertaa ihan putkeen, heh. Siispä, tässä kuulumisia huhtikuusta heinäkuuhun!


Huhti-toukokuu
Kevät meni nopeasti pääsykokeisiin lukiessa, töitä tehdessä, jatkuvasti pieni hymynkare huulilla ajoittaisesta pahoinvoinnista huolimatta. Pääsykokeet tuli ja meni, olin vain helpottunut että taas se hermoja raastava hakeminen on ohi. Samalla mielessä välähti toisinaan pelko siitä, etten saa opiskelupaikkaa ja jään ikuisesti kouluttamattomaksi kotiäidiksi joka elää miehensä siivellä. Älkää käsittäkö väärin, korkeampi koulutus ei missään nimessä tee kenestäkään parempaa ihmistä eikä kotiäitiydessä ole mitään hävettävää ja jokainen hoitaa raha-asiansa miten parhaaksi näkee, mutta minulle on aina ollut selvää että haluan opiskella. Olisi tuntunut siltä että jotain puuttuu jos en opiskelisi.

Kesäkuu
Kesäkuun alussa lomailtiin yhdessä A:n kanssa, eikä loma olisi voinut parempaan saumaan osua heti suht rankan kevään jälkeen. Ei tehty lomalla mitään kovin suurta ja ihmeellistä; käytiin Linnanmäellä (kahdessa laitteessa, fiilis on tärkein), oltiin isovanhempien luona maalla, tehtiin päiväreissu Turkuun, syötiin hyvää ruokaa ja nukuttiin pitkään. Siitä huolimatta oli jotenkin ihan erityisen ihana kesäloma. Oikeastaan koko kesä on ollut ehkä tähänastisen elämäni parhaimpia. Kesässä tärkeintä ei ole ne jutut mitä tekee, vaan se tunnelma, ihmiset ja yleisesti vaan kesäfiilis.matonpesupuuhia maalla
Jo perinteeksi muodostunut Niskan peltileipä päiväreissulla Turussa, suosittelen!
Turku, helle, minä ja maha, kaverit ja jätski! 
Ps. Nyt tota "mahaa" katsoessani mietin että missä se maha on?! Muistan ajatelleeni että oon jo kunnon pallo, mutta ei se ollut mitään nykyiseen rv30-olotilaan verrattuna. :D
Ruissalo<3
Juhlistettiin mun 27-vuotissyntymäpäivää Lehtovaarassa. Vähän kalliimpi paikka, mutta oli sen arvoista! Lasissa kuplii tietysti alkoholiton Lehtikuohu ;)
Suomen kesä on ehdottomasti kauneimmillaan loppukeväästä keskikesään, silloin ulkona on sellainen herkkä ja taianomainen tunnelma.


Kesäkuu huipentui siihen kun olin töissä tauolla ja kirjauduin opintopolkuun miljoonannen kerran tarkistaakseni onko tuloksia tullut, ja siellähän se luki: hyväksytty! 


Pääsin kahteen yliopistoon siihen koulutusohjelmaan, joka kevään aikana oli alkanut tuntua enemmän omalta. Istuin siinä vaan suu auki paikallani enkä osannut itkeä, nauraa, kiljua tai tehdä mitään muutakaan, kun mut valtasi ihan mieletön onni ja riemu, olin vaan niin ylpeä itsestäni ja ihan sanoinkuvaamattoman iloinen! Suorastaan hyppelin pallomahoineni takaisin töihin ja hymyilin kuin Naantalin aurinko jokaiselle vastaantulevalle asiakkaalle.

Lasit päähän niin näyttää blondikin fiksummalta! No ei, olin just saanut tietää koulupaikasta ja oli helppo hymyillä. Näin seuraavana päivänä hyvää ystävääni, käytiin hakemassa subit joita suunnattiin Tuomiokirkon portaille syömään. Ps. Lokit olivat häikäilemättömiä, ja sain hätistellä niitä useampaan kertaan heiluttelemalla uhkaavasti sandaaliani.

Heinäkuu


Heinäkuun alku meni sulatellessa iloisia uutisia ja järjestellessä kouluun liittyviä asioita. Aloitan koulun syksyllä 2018, sillä meidän pieni bebe tulee maailmaan näillä näkymin lokakuun lopussa. Heinäkuussa olen tehnyt aika paljon töitä, mutta pieni väsymys ei haittaa kun tietää että tässä ehtii enää pari kuukautta olla töissä ennen äitiyslomaa. Ihan hullua miten nopeasti aika on mennyt! Mulla ja vauvalla on kaikki hyvin, maha kasvaa ja varpaita en ole enää hetkeen nähnyt alaspäin katsoessani. :D 
Heinäkuuhun on töiden lisäksi mahtunut reissu Itä-Suomeen äidin luokse, lastenvaunujen shoppaamista, ystäväpariskunnan kyläilyä meillä ja miniristeily Helsingin edustalla, paljon irtojätskiä, muutama Ikea-reissu ja yhdet kesähäät.
On ollut ihana kesä, mutta nyt väistämättä alkaa ajatukset kääntyä pikkuhiljaa lähestyvään syksyyn. Illat pimenevät vähitellen ja kuvittelen haistavani tuulessa jo ripauksen syksyä. Mieli haikeana mietin mennyttä kesää ja kaikkea mitä siihen on kuulunut, mutta onneksi on vielä elokuu. Aion käydä vielä ainakin uimassa, Korkeasaaressa ja syödä pari irtojätskiä lisää.
Edit: Yritin käydä uimassa, mutta lasketaanko varpaiden huljuttelu vedessä? Korkeasaarikin taitaa siirtyä syyskuulle!


Ei kommentteja