Toukokuu

Tervetuloa toukokuu! 

Niin ihanaa, että kesä on jo lähellä. Kesä ja erityisesti kesäkuu on yksi lempivuodenajoistani; linnut laulaa, koivuissa keväästä asti kurkkineet hiirenkorvat puhkeavat, ulkona tuoksuu kukkaniitty ja tuore nurmikko, puut metsän huminoivat, kesätuuli puhaltaa lempeästi - luonto on kauneimmillaan. Kesäkuussa mulla on myöskin syntymäpäivä, joka toisinaan osuu samalle päivälle juhannusaaton kanssa. Tänä vuonna kesäkuu on aivan erityisen ihana, sillä meillä on tiedossa hääkirkon varaaminen.


Häät alkavat muutenkin nyt pyöriä enemmän mielessä, vaikka niihin on aika vielä (enää) vuosi. Häistä ollaan puhuttu jonkin verran, mutta mitään konkreettista ei häiden eteen olla vielä tehty, jos ei ajankohdan ja paikan päättämistä lasketa. On ollut tuossa toi pieni rakas pötkylä viemässä tehokkaasti kaiken ylimääräisen ajan, pus. Ja ai niin, häämarssi päätettiin sinä päivänä kun mentiin kihloihin, ollaan me siis jotain saatu jo aikaiseksi! 

Tärkeintä meille on kuitenkin se, ettei tule kiire eikä stressi, ja voidaan miettiä kaikkea ihan rauhassa. Taidankin tässä jonain päivänä hakea kotiin kasan häälehtiä ja alkaa pikkuhiljaa fiilistelemään kaikkea häihin liittyvää. Apua, me oikeasti mennään naimisiin!

Tänään mulla on ollut aivan järjetön ikävä kaikkia mun ystäviä. Puhuttiin kaksi tuntia Facetimessa yhden rakkaan ystävän kanssa, joka muutti pari vuotta sitten Yhdysvaltoihin. Vaikka meillä on välimatkaa päälle 7000 kilometriä, sai mun ystävä ihan vaan puhelimenkin välityksellä annettua taas niin paljon hyvää mieltä ja energiaa, että pärjään niillä varmaan jouluun asti. Ikävää helpotti reissusuunnitelmat jenkkeihin ja puheet siitä että nähdään viimeistään jouluna. Iltapäivästä soittelin vielä yhden toisen rakkaan ystävän kanssa, jonka saan tänne meille kylään jo perjantaina, en malta odottaa. Ihana viikonloppu siis tulossa!

Vaikka noin yleisesti ajattelen, että vähemmän on enemmän, niin kuorrutukseen se ei päde. Enemmän on enemmän!

Vappu meni juuri niin kuin etukäteen kuvittelinkin: paaaljon hyvää ruokaa, lasi kuohuvaa ja hyvää seuraa. Tänään nukuttiin pitkään, sillä Lilja päätti että nyt on taas aika tehdä vauvahommia ja heräsi yöllä puolentoista tunnin välein syömään. Se voi kyllä mennä ihan tiheän imun piikkiinkin, sillä ylihuomenna meidän pieni murunen täyttää jo p u o l i vuotta! Puolen vuoden kunniaksi Lilja sai nyt ikioman syöttötuolin, jossa hän on ylpeänä istunut, ihan itse. Hieman katkonaisista yöunista huolimatta oli oikein kiva vappupäivä; ei tehty mitään ihmeellistä, sitä tavallista arkea vain.

Miten teidän vappu meni?

Ei kommentteja