Meillä ryömitään

Tänään meillä oli neuvolalääkäri. Kaikki oli kuten pitääkin, mutta varsinainen jymy-yllätys oli kun Lilja laitettiin lattialle ja katsottiin miten hän liikkuu. Vanhempiensa yllätykseksi Lilja otti ja lähti päättäväisesti ryömimään eteenpäin saadakseen hyppysiinsä lelun, jonka neuvolatäti asetti houkuttimeksi metrin päähän. Tähän mennessä meillä on ollut vain yksi menosuunta: visusti taaksepäin. 

Oli varmaan hauskan näköistä, kun kotiin tullessa äiti heittäytyi lattialle ja alkoi ryömiä ympäriinsä. Lilja katseli syöttötuolistaan kummeksuen. Höpötin itsekseni että "äiti vaan täällä tarkastaa mihin kaikkeen sä yletyt ja minkä kaiken laitat suuhun..." Täytyy ihan tosissaan alkaa harrastaa jonkin sortin baby proofingia, koska nyt on kekattu pistorasiat, johdot ja kaapit (astiakaappi on erityisen kiva, siellä kutsuvasti helisee Mariskoolit, Ultima Thulet ja Aalto-maljakot.) 


 

Äiti se on kuule nyt sellattis juttu et mä osaan ryömiä. Ootappa vaan mitä kaikkea keksin.
OOTD: tasaraita-body / Marimekko

Me lähdetään juhannuksen viettoon Turun seudulle sukulaisia ja perhettä tapaamaan, lähdetään ajamaan heti kun mies vaan pääsee töistä. Pitkä ajomatka edessä, mutta ei mua haittaa. Voidaan pysähdellä ihan niin monesti kuin Lilja haluaa, juoda monta kuppia pohjaan palanutta huoltoasemakahvia, katsella maisemia ja kuunnella musiikkia, meillä ei ole mikään kiire. Valoakin riittää pitkälle yöhön, onhan tässä vuoden pisin päivä meneillään. 

Juhannuksena aion olla luonnossa, kulkea koko juhannuksen mun valkoisessa kesämekossa, tehdä hiuksiin letin, käydä metsässä kävelyllä, syödä kesäruokaa, tehdä kukkaseppeleen, pujottaa metsämansikoita heinänkorteen (ja syödä ne heti), prepata siskon kanssa ruotsia (eli aloittaa hur är det ja jättää ruotsi siihen) ja saunoa miehen kanssa kahdestaan, kun kerran on liuta käsipareja katsomassa Liljan perään. Ehkä juon myös lasin viiniä ja vaan nautin.

Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? Ihanaa keskikesän juhlaa kaikille!

1 kommentti