Uutisia!

Sain torstai-iltana sähköpostin, jonka luettuani räpyttelin hetken silmiäni – jos totta puhutaan, taisin jopa näin kohta 28-vuotiaana kiljahdellakin muutaman kerran. Minulla on ilo ilmoittaa, että olen päässyt osaksi Perhekuplan blogiyhteisöä! Blogin osoite ei muutu, mutta jatkossa postauksia voi seurata myös suoraan Perhekuplan nettisivuilta ja Facebookista. Olen niin iloinen ja innoissani tästä muutoksesta! Ihan mahtavaa päästä mukaan blogiyhteisöön, saada tutustua uusiin ihmisiin ja päästä jakamaan vauva-arjen kommelluksia muiden vanhempien kanssa. 

Voit seurata blogia täällä:


Kuka minä olen?
Koska tänne löytää tasaisesti lisää uusia lukijoita, voisin tähän väliin kertoa vähän itsestäni. Täällä kirjoittelee Essi, kohta 28-vuotias pienen tytön äiti. Perheeseen kuuluu siis lisäkseni mieheni ja esikoisemme Lilja, joka syntyi marraskuussa 2017.  

Tykkään kirjoittaa, valokuvata, neuloa, virkata, lukea ja laulaa, rakastan musiikkia ja etenkin vanhaa rockia, ikisuosikkini on Led Zeppelin, The Beatles ja Fleetwood Mac (Stevie Nicks!) Parasta on kun saa nukkua pitkään, juoda aamukahvin rauhassa ja lähteä luontoon. Olen vähän sellainen luonnonlapsi, eikä kaikki ole niin justiinsa. Äitiyslomalla olo on ollut tähän mennessä ihan huippua, ja mulla on niin hauskaa Liljan kanssa kotona. Joskus on kiukkupäiviäkin, mutta aika harvassa. Tykkään myös aika tavalla tosta mun urhostani, jonka kanssa ollaan oltu kohta neljä vuotta yhdessä.

Lilja on iloinen ja aurinkoinen vauva, joka tutkii ahkerasti kaikkea minkä pikkukätösiinsä saa, rakastaa olla sylissä ja nukkua äidin ja isän välissä, tykkää kuunnella kun äiti soittaa kitaraa ja laulaa (ja yrittää laulaa itsekin mukana), oppii kohta ryömimään (tai konttaamaan), tykkää mansikoista mutta ei sitten yhtään banaanista, valvoo vauvaksi aika myöhään, mutta myöskin nukkuu aina kymmeneen asti aamulla. 

Tie on vienyt monen mutkan kautta Mikkeliin, Anttolaan, mutta elokuussa meillä on edessä muutto Tampereelle. Tarkoitus olisi aloittaa syyskuussa opiskelu Tampereen yliopistossa, jännittävää! Tiedossa siis tasapainoilua opiskeluiden, töiden, lapsenhoidon ja perhe-elämän välillä. Ensi kesälle ollaan suunnittelemassa häitä, joten varmasti niistäkin kirjoittelen tänne blogin puolelle jonkin verran.

Blogin perustin muutama vuosi sitten, ja aluksi kirjoittelin tänne päiväkirjamaista löpinää ehkä sen kaksi kertaa vuodessa. Nyt äitiyslomalla löysin bloggaamisen ilon oikein kunnolla, ja nykyään Ikkunalaudalla eletään vauva-arkea,  jaetaan ajatuksia äitiydestä ja vanhemmuudesta, pohditaan välillä vakavampiakin asioita, leivotaan, sisustetaan, tehdään käsitöitä ja suunnitellaan häitä.

Lämpimästi tervetuloa lukemaan! 


Essi


1 kommentti