Arkikuvia kodista

Blogeissa on nyt kiertänyt viime aikoina hauska koti sellaisena kuin se on -tyyppinen haaste, ja aion nyt itsekin tarttua tähän! Mikä sen parempi ajankohta osallistua, kuin muutto vauva-arjessa? Myönnettäköön, että pahin kaaos on onneksi jo takanapäin, eikä tämä nyt paha ole, ei ollenkaan. 

Seuraa paljastus: eka yö uudessa kodissa oli ihan h i r v e ä. Järvimaiseman ja tuulensuhinan vaihtuminen kerrostaloihin ja liikenteen meluun otti koville. Haahuilin pitkin öitä uudessa kodissamme, kirjoitin ajatuksia päiväkirjaan, istuin parvekkeella ja seurasin kello kolmen ruuhkaa talomme vierestä kulkevalla tiellä. Ja siis kyllä, kello kolmen ruuhkaa yöllä. Nyt aletaan jo kotiutua tänne, ja uusi ympäristö tuntuu ihan hyvältä. Kaikessa on puolensa. Mutta kyllä me taidettiin tehdä sellainen lohdutuslupaus, että tämä jää meidän viimeiseksi kerrostaloasunnoksi. :D

Tälläiset haasteet on ihan viihdyttäviä, mutta kyllä mä silti tykkään vähän panostaa kuviin. Ei tarvitse aina olla tip top, mutta ei mua innostaisi jatkuvasti sotkuakaan kuvata. Jotain siltä väliltä on just hyvä! 


Olen kunnon salmiakkimonsteri. Aina pitää olla kotona salmiakkia. Uudet villasukat miehelle tekeillä! Niistä tulee niin kivat, että voisin esitellä ne blogissakin.


Tilanne on tästä jo hieman edistynyt.


 Mulla on tullut joku ihmeellinen himo sitruunamelissaan, ja tungen sitä joka paikkaan.
Puhuinkin tässä yhdelle ystävälleni, että en ole koskaan ollut yhtä innokas lattianpesijä kuin nyt. Tonne härveliin kaadetaan vettä ja vedellään lattiat suitsait. Voisin pestä lattioita vaikka joka päivä..


Lilja löysi kaverin peilistä. Ihanat pullaposket tässä kuvassa <3


Ei kommentteja