Tytön huoneen sisustus

Meidän edellisessä asunnossa oli nukkumis- ja sisustusjärjestelyt menneet jo ihan nurinkurisiksi; kaikki nukkuivat milloin missäkin ja sängyt seilasivat huoneesta toiseen. Välillä raahattiin pinnasänky olkkariin, välillä jompi kumpi meistä vanhemmista nukkui sohvalla. Maidon tuoksu selvästi häiritsi vauvan unta, joten minä ja Lilja ei voitu oikein nukkua samassa huoneessa. Lopputuloksena oli kauhea sekamelska, eikä kukaan oikein osannut rauhoittua.

Nyt uudessa kodissa ehdottomasti parasta lisäneliöiden lisäksi on se, että Liljalla on oma huone. Eihän neiti vielä pitkiä aikoja huoneessaan yksinään viihdy, mutta onpa ainakin kaikki tavarat samassa paikassa – ja sängyllä oma pysyvä paikka! Ollaan nukuttu täällä paremmin kuin aikoihin. Viime yönä Lilja nukkui jopa 01-07 heräämättä kertaakaan, ja se on kuulkaas jotain se.

Halusin Liljan huoneeseen sellaista iloista, huoletonta, keijukaismaista tunnelmaa. Väreiksi on kuin huomaamatta valikoitunut valkoinen, harmaa ja vaaleanpunaisen eri sävyt. Huone on nyt omaan makuuni vielä liian väritön, mutta mikäs kiire tässä on. Toisaalta onkin ihan kiva, että yleisilmeeltään värimaailma on aika neutraali, kun lelut ja kirjat ovat kuitenkin iloisen värisiä. Keltainen voisi olla aika kiva pari vaaleanpunaiselle, vai mitä olette mieltä?

 Imetystuolin virkaa on nyt toimittanut yksi ruokapöydän tuoleista, mutta tulevaisuudessa olisi kiva saada huoneeseen joku mukava nojatuoli. Myöhemmin tuolin voisi siirtää olohuoneeseen, sillä olohuoneessakin on aika väljää tällä hetkellä. Lisäksi huoneesta puuttuu vielä verhot ja taulut, mutta tässä nyt tämän hetken tilannetta meidän pikkuneidin suloisesta nurkkauksesta. 


Meillä kyllä ihan totta on myös muitakin kuin Newbien vaatteita... 


Lampunvarjostin / Jollyroom


Pehmonalle / itsetehty
Pupukehykset ja rasia / H&M Home
L-kirjainvalo / Lekmer
Lahjalaatikot / Newbie


Minihenkarit / Ikea


 Lilja luonnollisesti viihtyy huoneessaan parhaiten silloin kun äitikin on siellä. Parasta on, kun äiti pinoaa palikoista korkean tornin, jonka voi sitten hyvillä mielin kaataa – uudestaan ja uudestaan. Lelut eivät myöskään saa olla korissa hetkeäkään, vaan ne on välittömästi levitettävä lattialle ja vähän keittiönkin puolelle. Kirjoista Lilja tykkää myös kovasti, ja niitä luetaankin (ja pureskellaan) ahkerasti joka päivä. Kirjastosta käytiin juuri hakemassa Pipsa Possu ja yön olennot.


 Ihan tyytyväiseltä näyttää tohinasta päätellen tämän huoneen uusi asukki. ♡


Ei kommentteja