Vuoden 2018 suosituimmat instakuvat


Se olisi vuoden viimeinen päivä nyt – ihan uskomatonta miten nopeasti tämä vuosi on mennyt. Toisaalta tuntuu että juhlittiin uutta vuotta eilen, toisaalta tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus. Monen muun tavoin katsoin mistä kuvista oltiin tykätty eniten tämän vuoden aikana, ja aikalailla meneekin tykätyimmät kuvat yks yhteen blogin ja Instagramin aihepiirien kanssa; raskaus, vauva-arki, käsityöt ja sisustaminen. Ajattelin nyt avata vähän mitä suosituimpien kuvien taakse kätkeytyy!

1. Yhteistyöt Tuttifrutti tuttinauhojen kanssa (vasen yläkulma), kun järjestettiin arvonta 500 seuraajan kunniaksi. Nyt seuraajia on jo 750, hurjaa! Arvonta oli tosi kiva järjestää, ja voin paljastaa että lähiaikoina on taas tulossa jotain pientä kivaa täällä bloginkin puolella.

2. Kutomani villasukat Novitan Isoveli-langasta (ylärivin keskimmäinen). Nämä ovat edelleen kovassa käytössä ja ihanan lämpimät. Vähän kyllä naurattaa, että kudoin näitä silloin kun oli se pieni helle ympäri Suomea. Kädet vaan hikosivat villalankaa kutoessa, mutta kun oli pakko saada valmiiksi! #neuloosi

3. Liljan 1-vuotissyntymäpäivän juhlatarjoilut ja Ecodecorilta saatu kaunis kakkukoriste (yläoikea). Tähän kuvaan ei liity oikein mitään sen ihmeellisempää salaisuutta, nappasin kuvan ennen kuin vieraat tulivat. Kerrankin oltiin hyvissä ajoin valmiita juhlavalmisteluiden kanssa!

4. Tämä kuva on meidän kihlajaisista lokakuussa 2017, kun olin yhdeksännellä kuulla raskaana (keskimmäinen rivi vasemmalla). Etsin jotain sopivaa mekkoa, johon pallomaha mahtuisi, ja meinasin jo luovuttaa ja vetäistä päälle mammaleggarit ja topin kunnes menin Indiskaan ja löysin ei-raskausmekon alesta. Otin vain koon isomman niin jopas mahtui päälle!

5. Aamiaispöydästä muutama kuukausi sitten. Meillä on miehen kanssa tapana jompana kumpana päivänä viikonloppuisin kattaa aamupalapöytä koreaksi, sytyttää kynttilät, laittaa Spotifysta Your favorite coffeehouse -lista soimaan ja syödä pitkään ja hartaasti. Tänään tein aamiaispöytään smoothien, josta tuli tosi hyvää vaikka ihan perusjuttuja siihen laitoinkin.

6. Liljalle puuvillalangasta virkkaamani kesämekko (keskimmäinen rivi oikealla). Käytiin Liljan kanssa loppukesästä kävelyllä tässä lähellä, kun ahdisti muuton jälkeen olla kaupungissa. Etsin lähimmän pellon ja yritin kuvitella olevani taas jossain maalla. En olis ikinä uskonut että sanon noin! Puolessa vuodessa ehti tottua siihen että takapihalta aukesi näkymä järvelle, jota reunusti metsä. Kaupunkielämä ahdistaa ajoittain edelleen, ja luulen että sitten kun sen aika tulee, me muutetaan jonnekin vähän rauhallisempaan ympäristöön. Kuvanottohetkellä Lilja yritti syödä ruohoa, ja minä makasin mahallani maassa jotta saisin muutaman kuvan räpsäistyä. Tykkään tästä kuvasta, tässä on loppukesän tunnelmaa.

7. Tämäkin Liljan 1-vuotissynttäreiltä (vasen alakulma), koristelut koko komeudessaan! 

8. Tuota valokuvaketjua saikin jonkin aikaa tehdä, kun piti niistä 10 000 kuvasta valita "vain" 50 ja niistäkin yrittää karsia ne parhaimmat ja editoida niin että olisivat joten kuten yhtenäiset. Lopulta ripustin näytille yhden kuvan joka kuukaudelta vauvavuoden ajalta, loput kuvat jäivät odottamaan valokuva-albumia varten. 

9. Liljan huoneen sisustusta (alaoikea), kun oltiin juuri muutettu tänne. Huone on kyllä valmistunut tässä pikkuhiljaa, vaikka edelleenkin se kaipaisi vähän väriä. Leluja sinne on turha viedä, kun eräs tepastelija raahaa ne samantien olohuoneen lattialle...

Kiitos kaikille seuraajille, teidän kanssa on ilo jakaa inspiraatiota ja inspiroitua itse ♡ Mut löytää Instagramista (yllättävästi) nimellä Ikkunalaudalla! Sinne päivittelen huomattavasti useammin meidän touhuja ja kuulumisia kuin tänne blogiin, joten tervetuloa seuraamaan!

Kulunut vuosi on ollut aika vauhdikas eikä sellainen mitä olisin odottanut, mutta vuosi oli täynnä myös ikimuistoisia hetkiä, lämpöä ja rakkautta. Toivottavasti tuleva vuosi olisi hieman kevyempi ja kiireettömämpi kuin edeltäjänsä. Toivoisin arjen olevan tasaisempaa ja aikataulullisesti väljempää, sillä haluaisin että aikaa jäisi enemmän ystäville ja perheelle (ja joskus itsellekin). Vuosi 2019 on meille myös aivan erityinen, sillä kesällä meillä on häät ja häämatka. Kiitos vuosi 2018, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. 

Hyvää uutta vuotta kaikille! 

Ei kommentteja