Kestävämpiä leluja

Kaupallinen yhteistyö / Pikku Kaspian

____________


Heissan!

Täällä ollaan yritetty heräillä kevääseen. Mikä siinä onkin, että kun ensimmäiset auringonsäteet pilkistävät vihdoinkin pilvenraosta monen kuukauden pimeyden jälkeen, itselle ainakin iskee ihan älytön väsymys? Ja sama ilmiö tapahtuu ihan joka ikinen kevät. Ei mutta, en halua todellakaan valittaa, ihanaa kun on ollut valoisampaa. Tässä yksi päivä aamulenkillä kävellessäni olin tuntevinani vienon kevään tuoksun nenänpäässäni, ja voin vaikka väittää että tuuli oli monta astetta lempeämpi ja lämpimämpi kuin vielä viikko sitten. En tiedä kuvittelinko, mutta mielestäni kuulin myös linnunlaulua. No, helmikuutahan tässä jo mennään – kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa hiipii!

Mutta tänään leikkisämpiin aiheisiin, nimittäin leluihin. Kun Lilja syntyi, emme painiskelleet täällä leluvuorten keskellä eikä pinnasängyssäkään majaillut kuin yksi pieni pehmopossu. Kaikki ilmeisesti tietävät, että me ei tykätä turhasta tavarasta, ja hyvä niin. Jotenkin kummasti lelumäärä on kyllä kasvanut etenkin 1-vuotissynttäreiden ja joulun jäljiltä, mutta ollaan oikein hyvillään siitä minkälainen leluvarasto meiltä löytyy. Liljahan rakastaa kirjoja, ja niitä meiltä löytyykin ihan komea pino. Lisäksi puisista leluista tykätään erityisesti, ne kun tuntuvat olevan kestäviä ja pitkäikäisiä, ja tottakai ne myös näyttävät tosi söpöiltä. 

Saimme yhteistyössä Pikku Kaspianin kanssa supersuloisen PlanToys Pupun kilpa-auton täydentämään leluvalikoimaamme. Lilja on surrutellut pupulla menemään sanoen samalla "prrrrrrrrrr" ja kikatellen päälle. Mies joka tekee töitä autojen parissa kommentoi, ettei pupun menopeli kuulemma ihan menisi katsastuksesta läpi, liian löysät laakerit taisi olla. Mutta se ei meidän menoa haittaa, pupun matkustusväline kelpaa olkkarin ajoradalle vallan hyvin!

PlanToysin lelut ovat ekologisia ja lapselle turvallisia; niissä käytettävä puu on käsitelty lämmöllä myrkyttämisen sijaan, niissä on käytetty myrkytöntä liimaa ja kaikki värit ovat kasvivärejä tai vesipohjaista myrkytöntä mustetta.

Kovasti pisti pupu kikattamaan. 


Toisena uutuutena saatiin tämä Lovi venttiilimuki, josta Lilja samantien oikeaoppisesti tarrasi kiinni, hörppäsi kunnon kulauksen maitoa ja tämän jälkeen viskasi mukin matolle. Kiitos muru. No mutta, muki on ollut meillä ihan yhtä paljon käytössä kuin aikaisempi nokkamukikin, joten todella tarpeeseen se ainakin tuli. Muki on siitä kätevä, ettei siitä voi kaataa maitoa jos alkaa tehdä mieli tepposia äidille. Yksi meidän nokkamukeista on sellaista mallia, että siitä saa kätevästi kaadettua maidot lattialle tai syöttötuolille. Lainehtivaan pöytään on sitten kiva sörkätä hihat ja huljutella maito pitkin pöytää. Venttiilimuki on siis ehdottomasti enemmän äidin mieleen kuin perinteinen nokkamuki.

Mukin nokka on valmistettu kemiallisesti neutraalista silikonista, ja lisäksi se on helppo puhdistaa ja koota. Muki on varustettu likaantumiselta suojaavalla kannella, kahvoilla ja liukuestepohjalla. Suositusikä mukille on + 12 kk.


Mikäli leluvalikoima kaipaa päivitystä tai lapsellasi on aika siirtyä tuttipullosta nokkamukiin, nyt saat kaikista Pikku Kaspianin normaalihintaisista tuotteista -20 % alennuksen koodilla IKKUNALAUDALLA. Koodi on voimassa 28.2. asti! :)Ei kommentteja