Ihana Newbie Room -mallisto

Mainos Newbie Suomi


newbieroom
newbieroom
newbieroom

Viime viikolla täällä vihjailinkin, että käytiin Helmin kanssa pienellä reissulla. Kyseessä oli siis pikavisiitti Helsinkiin tutustumaan uuteen Newbie Room -mallistoon Kappahlin toimistolle. Ne lukijat, jotka on mua yhtään pidempään seuranneet, ei varmaan ole voinut välttyä huomaamasta minkälainen #newbielover olen. :D Naureskelin parin kaverin kanssa, etten todellakaan ollut mikään cool somemuija, joka ihan muina naisina vierailee Newbien showroomilla. Olin tästä jutusta niin innoissani, että ehkä vähän kiljahdin kun kutsu kilahti blogin sähköpostiin! Oli niin virkistävää sen tavallisen päivärytmin sijaan pakata auto ja lähteä viettämään ihan normaalista poikkeavaa päivää. Aamulla pirkanmaalainen peltomaisema, päivällä syksyinen Bulevardi. Matka sujui hyvin, tosin extravarusteina mukaan lähti tietysti käsidesi ja kasvomaskit.

Itse mallisto oli tietenkin ihan täydellinen, mitä muuta voi Newbieltä odottaa?! Tiedän että siellä ruudun toisella puolella on myös muita, joita jaksaa vuodesta toiseen viehättää röyhelöt, rusetit, kukka- ja eläinprintit, sekä hempeät värit ripauksella vanhan ajan tyyliä. Newbie Room -mallisto vastasi kyllä täysin odotuksia, ja sieltä on tulossa vaikka mitä kaunista. Yöpukuja suloisella bambiprintillä, matkalaukkuja, vuodevaatteita, pehmoleluja, nuken peti + petivaatteet, viirinauhoja, mobileja... Pääsimme samalla myös kurkkaamaan ennen joulua myyntiin tulevia söpöjä pyjamia ja muita ihania juttuja, jotka sopisi esimerkiksi hyvin joululahjaksi. 

Me saatiin tytöille kauniit matkalaukut, jotka Lilja otti saman tien käyttöön. Isompi matkalaukku toimii nyt legojen säilytyspaikkana, ja pienemmässä matkalaukussa on kuulemma salaisuuksia. Sinne ei pikkusisko eikä äitikään saa mennä kurkkimaan. Olen kyllä nähnyt kun Lilja avaa laukun, järjestelee tavarat siistiin riviin ja laittaa sitten kaiken takaisin laukkuun. Liljalla on nyt selvästi sellainen vaihe leikissä, että omat tavarat on hyvin tärkeitä, ja niitä on kiva lajitella ja järjestellä. Lisäksi saatiin Liljan sänkyyn uusi ruusukuvioinen päiväpeitto sekä tytöille malliston uudet bambiyöpuvut.

newbieroom

Blogi: ks. kuvat ylempänä. Todellisuus: tämä kuva ja jatkuvasti toistensa kanssa painivat lapset.

newbieroom

Mallisto tulee myyntiin siis tänään tiistaina 13.10., joten kannattaa pian käydä kurkkimassa ihanuuksia lähimmässä Kappahlin liikkeessä tai olla tarkkana verkkokaupan puolella! Sieltä ainakin kaikista suosituimmat jutut myydään salamana loppuun, joten kannattaa olla nopea. 😍

Essi

*Kuvissa näkyvät matkalaukut, pehmolelu, yöpuku ja päiväpeitto saatu pr-lahjana

Seuraa meitä myös Instagramissa: Ikkunalaudalla


Ei kommentteja