Pääsiäisviikonloppu

Täällä on vietetty aivan ihana pääsiäinen! Perjantaina saatiin mun sisko tänne kylään, käytiin yhdessä tekemässä maailmanlopun ruokaostokset, saunottiin ja löydettiin uusi guilty pleasure -sarja: Bachelor Suomi. Kyllä, minä, Essi, katson nyt virallisesti bätselöriä enkä malta odottaa tiistaita kun uusi jakso tulee. Täytyy varmaan soittaa siskolle ja spekuloida yhdessä uusimpia juonenkäänteitä.

Lauantaina nukuttiin pitkään, syötiin hyvät aamupalat ja lähdettiin hiihtämään. Hiihto sujui ihan ok kunnes tuli ensimmäinen isompi mäki. Ensin siskolla meni mutka hieman suoraksi ja seuraavaksi mä heittäydyin naamalleni ladulle ihan silkasta ällistyksestä etten kaatunut ensimmäisessä kaarteessa. Ihan varmuuden vuoksi kaaduttiin yhteen läjään vielä loppumetreillä ja naurettiin vedet silmissä kun oltiin niin taitavia hiihtäjiä. Ollaan puhuttu sitä, että mitkään sellaiset urheilulajit, joissa jalkojen ja maan välissä on jokin ylimääräinen kapistus, ei ole meidän heiniä. Näin esimerkiksi hiihto, luistelu ja laskettelu rajautuu automaattisesti pois meidän mukavuusalueelta. Mut oli silti tosi hauskaa! Hiihtoreissun jälkeen siirryttiin keittiöön puuhaamaan pääsiäisateriaa ja tietenkin kinderkakkua. Kakkuun tuli kolme levyä suklaata ja koristeeksi muutama suklaapatukka, suklaamuna ja suklaarakeita. Olen aika varma, että jos ei tän vuoden, niin ainakin kevään suklaakiintiö on nyt täynnä!

Suklaan vastapainoksi lähdettiin sunnuntaina pienelle patikointiretkelle Neitvuorelle. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä ollut liikaa pakkastakaan, oli melkein jopa keväinen olo. Vauva viihtyi hyvin kantorepussa koko retken ajan, ainakin tyytyväisestä jokelluksesta päätellen. Oli varmasti kivaa vaihtelua rattaissa kököttämisen sijaan! Neitvuorelle tulee lähdettyä aivan varmasti uudestaankin.
Huomenna meidän pieni neiti täyttää jo viisi kuukautta! Sen kunniaksi on luvassa muskarin ryhmäkuvaus (:D), niin paljon sylittelyä ja pusuja kuin vauva vain jaksaa ja ehkä maistellaan taas jotain uutta sosetta. Tähän mennessä porkkana on ollut ainut jota tytsy ei ole kolannut suusta samantien ulos. Odotan malttamattomana sitä että löytyy joku mistä arvon neiti pitää, sillä vähemmän katkonaiset yöunet olisi erittäin tervetullut lisä tähän arkeen! 

Miten teidän pääsiäinen meni?

Ei kommentteja