Hääsuunnitelmia

Täällä on nyt virallisesti pyörähtänyt häiden suunnittelut käyntiin! Niin kutkuttavaa, jännittävää ja ihanaa. Tähän mennessä ollaan oltu hämmästyttävän yksimielisiä kaikesta, ja tosi rennolla asenteella ollaan ryhdytty häitä järjestämään. Ei haluta stressata eikä suunnitella liikaa.

Mun mielestä on tärkeää, että molemmat osallistuu ideointiin, ettei käy niin että häät on vain toisen (kröhöm eli yleensä naisen) visio häistä. Musta onkin tosi kiva, että mies oli ihan mukana suunnittelussa, eikä kertaakaan pyöritellyt silmiä mun yli-innokkuudelle. Olen malttamattomana odottanut kaikkea häähömpötystä, enkä voisi olla onnellisempi kun saan kokonaisen vuoden fiilistellä tulevia häitä.


Pidettiin sunnuntaina ensimmäinen hääpalaveri, jossa:

päätettiin alustavasti paljonko vieraita kutsutaan

hahmoteltiin hääbudjetti

sovittiin mihin panostetaan, missä pihistetään

puhuttiin kaasoista ja bestmaneista

mietittiin juhlapaikkaa

katseltiin mulle vihkisormusta (timantteja!)

eilen löydettiin sivusto, jonka kautta aika varmasti tilataan meidän kutsu- ja kiitoskortit

Vihkikirkon valinta jäi nyt siihen vaiheeseen, että sitä mietitään vielä muutama päivä, vaikka loppujen lopuksi silläkään ei ole niin suurta merkitystä missä meidät vihitään. Tärkeintä on kuitenkin se, että saadaan jakaa ikimuistoinen päivä läheisten kanssa.

Häihin on siis aika tarkalleen 12 kuukautta, mutta tuntuu että ei tässä vauva-arjen, muuttamisten, opiskeluiden aloittamisten ja muun elämän ohella ainakaan liikaa aikaa ole käsissä! Ihan hyvä siis aloittaa järjestäminen ajoissa.

Häiden teema ei ole vielä ihan täysin hahmottunut, mutta sitä kuvaavia sanoja ovat juhannushäät, maalaisromantiikka, luonnollisuus, kukat, boho (= meidän yhteisen hääkansion sisältö Pinterestissä.) Jokin näiden yhdistelmä!

Vielä on paljon tehtävää, mutta tästä se alkaa. Ajattelin että olisi kiva kirjoitella hääjuttuja myös tänne blogiin, ensisijaisesti muistoksi meille, mutta myös inspiraatioksi muille häitään suunnitteleville. Kaikenlainen kollektiivinen häähaihattelu ja unelmointi on myös erittäin tervetullutta! Juuri nyt mun ajatukset on ainakin yhtä pitsiä, huntua, kukkaa ja kimallusta. Me ihan oikeasti mennään naimisiin!!

Ei kommentteja