Häiden teema & koristelut + arvonta InstagramissaHeippa! Niin se vaan vaihtui jo lokakuuksi – mihin ihmeeseen aika katoaa saanko kysyä? Syyskuu, minne menit? Lokakuu on ollut täällä oikein uuden alku (taas), kun mulla alkoi tänään perehdytys uuteen työhön. Päähän särkee pitkän päivän ja tietotulvan jäljiltä, mutta uusi työ vaikuttaa mielenkiintoiselta ja sopivan haastavalta. Tämän illan ohjelmassa on ollut lähinnä sohvalla pötköttelyä ja tytön kanssa leikkimistä ja touhuamista (ja ystävän kanssa Bacheloretten katsominen samalla whatsappissa viestitellen :D), mutta nyt ajattelin verhoutua pieneksi hetkeksi häähumuun ja ajatella pelkästään pitsiä, kukkia ja pöytähopeita! Tänään siis vuorossa ajatuksia häiden teemasta, koristeluista ja visuaalisesta ilmeestä yleisestikin.

Häiden teema on ollut meille alusta alkaen aika selkeä; halutaan että yleisilme on luonnollinen, maanläheinen ja raikas. Neutraaleja sävyjä, koristeina lähinnä kukkia ja sitten jokin harso + valosarjaviritelmä kattoon. 

Kukista en ole vielä yhtään varma, mutta esimerkiksi eukalyptuksen oksat yhdistettynä valkoisiin ruusuihin tai neilikoihin kuulostaisi omaan korvaan aika hyvältä. Yksi kaasoistani myös ehdotti, että mustikanvarvut voisivat näyttää hyvältä kattauksessa. Jo vain! Ajatuksena ihan mahtava, kun voisi hyödyntää suoraan metsän tarjoamia koristelumahdollisuuksia. Tosin en sitten tiedä, aiheuttaisiko näiden poimiminen lisästressiä, kun muutenkin voisin veikata että juuri ennen hääpäivää saattaa iskeä pieni häästressi. Mutta pistetään mietintään!

Jotain väriä pitää myös olla, ja sain jopa miehenkin osallistumaan kukkakeskusteluun. Yksissä tuumin ollaan sitä mieltä että ripaus punaista toisi kivaa kontrastia ja vähän romantiikkaa muuten aika vaaleaan juhlatilaan. Tästä se ajatus vasta lähtikin laukkaamaan ja pää täyttyi hetkessä erilaisista häälook-visioista. Olisi aika kiva, että esim. morsiuskimppu ja hiuksiin tulevat kukat olisivat samaa sarjaa hääpaikan koristeiden kanssa. Häämeikin haluan oleva mahdollisimman luonnollinen, mutta ehkä muutama tummanpunainen kukka nutturassa olisi kiva lisä.

Ollaan mietitty myös kuvallista vieraskirjaa, ja ajateltiin napata ajatus viimekesäisistä häistä joissa oltiin vieraana. Vieraat saivat ottaa itsestään Polaroid-kuvan, jonka yhteyteen vieraat kirjoittivat terveisensä. Miten ihana idea! Ihan eri tavalla voi sitten palata hääpäivään ja muistella keitä kaikkia oli mukana juhlimassa. Jonkinlainen Photo Booth -nurkkaus on varmaan myös tulossa, vielä ei tosin olla päätetty että minkälainen. 

Jotain haluaisin omin pikku kätösin askarrella häihin, koska pidän näpertelystä ja samalla saa fiilistellä tulevaa hääjuhlaa. Kutsukortit tilataan valmiina, mutta esimerkiksi paikkakortit voisin väkertää itse. Niin ja opastekylteistäkin ollaan jostain syystä jo keretty puhumaan (olisi niitä tärkämpiäkin juttuja mitä pitäisi ensisijaisesti miettiä) ja päätettiin, että olisi hauskaa jos osassa kylteistä lukisi ohjeet "turuksi" ja osa savon murteella. :D Tietävät vieraat ainakin tulla oikeaan osoitteeseen!


Miltäs kuulostaa meidän koristeluideoinnit? Tässä yksi päivä vähän luonnostelin ja kuvailin esimerkkikattausta. Mä muuten niin tykkään somistaa ja tehdä tälläisiä asetelmia ihan huvinvuoksi. Toinen mitä rakastan on kosmetiikan kuvaaminen! En tiedä mikä siinä on, kai se kun saa uppoutua hetkeksi täysin johonkin jossa yhdistyy ideointi ja visuaalisuus.

Ps. Instagramin puolella vielä muutaman päivän ajan kiva pieni arvonta käynnissä! Yhdessä Tuttifrutti tuttinauhat kanssa arvotaan jollekin onnekkaalle joko tuttinauha tai suloinen bambi-purulelu ♡ Arvonta-aikaa on jäljellä vielä torstai-iltaan asti, käykäähän seuraamassa instatilejä @ikkunalaudalla & @tuttifrutti_tuttinauhat ja osallistumassa arvontaan!

tuttifruttituttinauhat
tuttifruttituttinauhat
tuttifruttituttinauhat
tuttifruttituttinauhat
tuttifruttituttinauhat
tuttifruttituttinauhat


1 kommentti

  1. Ihanalta kuulostaa ja ihan sua. En malta odottaa <3

    VastaaPoista