1-vuotissyntymäpäivät

Viikonloppuna meillä juhlittiin meidän pikkuista 1-vuotiasta ♡ Vihdoin oli aikaa käydä kuvia vähän läpi ja kirjoitella tunnelmia juhlapäivästä ylös. Tai totta puhuen en viikonloppuna ihan tarkoituksella ollut juurikaan puhelimella, kun halusin vain keskittyä perheen kanssa olemiseen ja uppoutua juhlahumuun. Tällä hetkellä mun äiti leikkii Liljan kanssa olohuoneessa, ja Liljan iloisesta jokelluksesta päätellen mahtaa olla hyvät leikit. Höyryävä kuppi kahvia ja hetki omaa aikaa - ai että. 
(edit: nukahdin kesken kirjoittamisen ja nukuin parin tunnin päiväunet, hups)

Juhlat olivat oikein onnistuneet, ja Liljan ensimmäisestä syntymäpäivästä jää aivan ihana muisto, ei voi muuta sanoa. Vieraita kävi pitkin viikonloppua, mutta sekös oli hauskaa. Lahjavuori vain kasvoi kasvamistaan ja Lilja tykkäsi kun oli leikkiseuraa. Synttärisankarikin sai maistaa vähän täytekakkua, ja hyvin näytti maistuvan. Lahjapapereita oli kiva rapistella, ja uudet lelut on otettu ilolla vastaan. Äitikin on tyytyväinen kun uusia kirjoja löytyy nyt vino pino, niitä on kiva yhdessä lueskella. 

Tarjolla oli kahta erilaista suolaista piirakkaa, mustikka-valkosuklaakakku, sitruunajuustokakku ja porkkanapiirakka. Kaikki meni! Onneksi mulla oli täällä leipomis- ja lastenhoitoapuna äiti ja sisko, muuten olisi mennyt valmistelut tiukille. Koristeeksi juhliin haettiin Juhlamaailmasta 1-foliopallo ja nippu valkoisia ja vaaleanpunaisia ilmapalloja. Ilmapallot olivat etenkin pienimpien juhlavieraiden mieleen, vaikka muutama niistä poksahtikin (kukaan ei itkenyt!) 


Kukat hain luottokukkakauppiaaltani Teija Silveriltä. Maljakosta löytyi morsiuskukkaa, neilikkaa ja eustomaa*. Tuota eustomaa en olisi itse keksinyt, mutta Teijan ehdotuksesta sitä onneksi otin ja lopputuloksesta tuli juuri sopivan herkkä. Tampereella asuville tiedoksi, että Teija pitää ihastuttavaa kukkaputiikkiaan Pirkkalan S-Marketin yhteydessä – käy tutustumassa!  


Vielä perjantai-iltana väkertelin tuollaisen valokuvanurkkauksen, josta tuli aika kiva vaikka itse sanonkin. Virittelin vaaterekille valoketjun ja juuttinarun, joihin ripustelin polaroid-kuvia pienillä pyykkipojilla. Siitä pystyi vieraat katselemaan kuvina Liljan ensimmäistä vuotta, pienestä vastasyntyneestä 1-vuotiaaksi taaperoksi.


Puinen nimikyltti saatiin Eco Decorilta* – kiitos, se on aivan ihana! Muut koristelut kakussa halusin pitää aika minimissä, koska kakkukoriste itsessään oli jo niin kaunis. Koristeen mukana saatiin myös valokuvakehys, johon koristeen voi juhlien jälkeen kiinnittää. Niin ihana idea, kun koristeen voi säästää ja siitä on iloa myöhemminkin. Kylttiin saa itse valita tekstin ja värin, meidän koriste on ruusukultainen, mikä sopi kivasti juhlien hempeään teemaan. Nimikyltti on hauska idea myös esimerkiksi baby showereihin tai hääkakkuun. Koristeet on suunniteltu ja valmistettu Helsingissä, ja ne tehdään käsityönä suomalaisesta puusta. Lisää voit käydä kurkkimassa täältä.

ecodecor
ecodecor
ecodecor
ecodecor

Sellaiset 1-vuotissyntymäpäivät oli meillä! Ihan hujauksessa on mennyt ensimmäinen vuosi vanhempina. Kun viimeisetkin vieraat olivat lähteneet, kaaduttiin miehen kanssa sänkyyn ja huokaistiin helpotuksesta – me selvittiin! Juhlat olivat onnistuneet ja kaikilla oli kivaa. Mutta oli siinä muutakin, me selvittiin kunnialla ensimmäisestä vauvavuodesta, huh. Tähän äitini vielä muistutti, että aika hyvin menee kun häitäkin vielä suunnitellaan. Juu äiti, kyllä ne häät on vielä tulossa! :D 1-vuotiskuvaukseen ollaan vielä erikseen menossa parin viikon päästä.

Paljon onnea ihana, iloinen, touhukas, rohkea, omapäinen – joskus hieman ilkikurinenkin – äidin ja iskän maailman rakkain Lilja 1 v.! ♡

ecodecor


*Saatu blogin kautta.Ei kommentteja