Itsetehty leikkikaari vauvalle

Hei ihanaa lähestyvää viikonloppua! Miten onkin taas jo torstai? Viime viikonloppu vietettiin maalla kun mun papalla oli 80-vuotissynttärit, ja oli ihanaa päästä pois kaupungista ja nähdä perhettä ja sukulaisia. Siitä se arki lähti taas rullaamaan ja hirveetä vauhtia päivät sujahtelee ohi. 

Sunnuntaina Lilja täyttää jo 2 vuotta, äidin rakas niin iso mutta silti vielä pieni tyttö. ♡ Syntymäpäiviä vietetään enemmän sukulaisten kanssa ensi viikon viikonloppuna ristiäisissä, mutta nyt sunnuntaina on kutsuttu kylään Liljan paras ystävä, naapurin tyttö (joka on siis sukua Liljalle), kummisetä ja muutamia ystäviä. Synttäreillä on puputeema, ja ajattelin leipoa kakun ja vähän koristella olohuonetta synttäreiden kunniaksi. En ota stressiä, kunhan on kaikilla kivaa ja jotain hyvää syötävää tarjolla. Ja tärkein tietenkin, että tuolla pikkumurulla on hauskaa! Lahjakin tulee postin mukaan huomenna perille, siitä pikkuneiti varmasti pitää. Laitan tännekin sitten kuvia ja tunnelmia synttäreiltä!

Mutta tähän väliin oli pakko tulla intoilemaan tänne leikkikaaresta, jonka A suurella rakkaudella teki vauvalle. Ja siitä tuli aivan I H A N A! Kaaressa on päässä sellaiset kierteet, että saa kuusiokoloavaimella avattua tuon niin että leluja voi vaihtaa/lisätä mielensä mukaan roikkumaan. Aion vaihtaa tuohon norsuun vielä samanlaisen puisen renkaan kuin muissakin leluissa. Muutaman "helmen" virkkasin itse, ja nuo eläinhahmot on tilattu netistä. Telineen tarvikkeet on hankittu ihan perus rautakaupasta, ja lelu on tehty tuossa meidän eteisen lattialla. Ihanaa oli myös se, että tämä oli meidän yhteinen projekti, ja kummankin vanhemman kädenjälki näkyy kaaressa.

Instaan postasinkin jo kuvan kaaresta, ja tuli aika paljon kyselyitä voiko näitä tilata meiltä. Hieman yllätti, eikä oltu ehditty miettiä asiaa sen enempää, mutta muutama kaari on nyt lähdössä uuteen kotiin! Mies ei pane pahakseen, oli kuulemma terapeuttista hommaa päivätyön vastapainoksi. Kyselyt voi laittaa osoitteeseen lintuladesign@gmail.com. :)

lintuladesign
lintuladesign
lintuladesign
lintuladesign
lintuladesign

Tässä eräs päivä olin jättänyt vauvelin nukkumaan tuohon kaaren alle päiväunia, ja ihmettelin mikä kiekaisu olohuoneesta kuului, ei kuulostanut Liljalta. Vauva se siellä oli herännyt ja naureskeli ja hymyili leikkikaaressa roikkuville leluille! Tästä on onneksi muistona ihana video, voi että. Jotenkin vastasyntyneen kanssa ei meinaa tajuta sitä, että tuosta pienestä nyytistä kasvaa ihan samanlainen touhottava tättähäärä kuin Liljastakin, ja pian saadaan kuulla kahden tytön hupsuja höpötyksiä. Ja tästä se vasta alkaa! Voi meidän tytöt.

Nämä oli nyt tällaiset pikamoikat, nyt täytyy lähteä hakemaan Lilja päiväkodista. Heippa!

Ei kommentteja