Kierrätysaarteita ja hääsuunnitelmia

Kaupallinen yhteistyö / Luv North

____________

Kaiken tämän muuttokaaoksen ja kuukauden kestäneen flunssakierteen keskellä havahduttiin miehen kanssa yksi päivä siihen, että meillä on häät kesäkuussa. Onhan ne tuolla takaraivossa kolkutellut, mutta koska tilanne asumisen suhteen oli yksi iso kysymysmerkki, ei oikein ole pystynyt keskittymään mihinkään muuhun. Ja no, ei se flunssakaan asiaa auta. Kaikki vuorotellen miestä lukuunottamatta ollaan oltu kipeinä ja ravattu lääkärissä harva se päivä. Itsellä viimeisin ihanuus oli poskionteloihin levinnyt tulehdus, joka kuitenkin näyttäisi nyt menevään itsestään ohi – toivon ainakin!

Onneksi häihin liittyvät suunnitelmat ja varaukset ovat kuitenkin ihan hyvällä tolalla. Hääpaikka, -kirkko ja -kuvaaja on jo aikoja sitten varattu ja osittain maksettukin. Häidenhän piti olla alunperin viime kesänä, mutta koska pieni Helmiläinen päätti tulla ensin, päätettiin siirtää häitä vuodella eteenpäin. Nyt eletään pian jo maaliskuuta, ja tosiaan vihdoin kesäkuun lopussa on häät! Aikamoinen juhlaputki on tulossa, kun ensin juhannusaattona täytän 30 v. ja siitä viikon päästä tanssitaan häitä. Aika ihanaa.


Yksi iso ahdistava tekijä kaikkeen hääsuunnitteluun liittyen, ihan siis mun omassa päässä, on ollut mun häälook ja ulkonäkö ylipäätään. Vähän turhamaista sanoa näin, mutta en voi itselleni mitään! Yleisesti ottaen en ihan hirveästi jaksa stressata esimerkiksi raskauskiloista tai hapsottavasta tukasta, mutta hääpäivänä varmaan ihan jokainen morsian haluaa olla kauneimmillaan. Ja nyt tuntuu että minä olen varmaan kauheimmillaan, sillä en ole nukkunut viikkoihin kunnolla (paitsi toissayönä kun mies otti vahtivuoron ja valvoi Helmin kanssa), en ole päässyt liikkumaan kun olen kipeä ja tosiaan se tukkakin on päässyt venähtämään kunnon leijonanharjaksi, enkä ehdi sitä kovin usein harjata. Kahdessa lapsessa on todellakin hommaa, ja vielä puolikuntoisena niin avot. Vuosisadan kaunein morsian on valmis.

Siksi päätin, että nyt alan panostaa hyvinvointiin ja ulkonäköönkin, jos se tekee itselle paremman mielen. Tässä yksi päivä päätin meikata kevyesti, vaikken ollut edes lähdössä minnekään. Ja miten valtavan piristävä vaikutus sillä oli! Tunsin itseni naiseksi, sen maitotahraisessa paidassa, puklurätti olalla raahustavan olennon sijaan. Oikeastaan meikkasin tänäänkin, vaikken ihan väsymystä ja flunssan riuduttamaa olemusta saanut piilotettua. Lauantaina olen menossa sovittamaan hääpukuja, enkä oikein malttaisi odottaa – löytyykö se oikea nyt? Sitä ennen tekisi mieli myös tehdä tälle tukalle jotakin, mutta katsotaan ehdinkö. Jos ennen hääpäivää ehtisi.

 

Tuohon itseensä panostamiseen liittyen, olen aivan super innoissani, kun saan tehdä yhteistyötä Luv Northin kanssa. Sain heiltä kierrätyshopeasta valmistetun Dot -kaulakorun, ja olen pitänyt sitä joka päivä kaulassa siitä lähtien kun sain sen. Luv North on suomalainen designbrändi, joka suunnittelee koruja kierrätetystä hopeasta ja kullasta. Korut valmistetaan käsityönä Helsingissä. Dot -kaulakoru on saanut inspiraationsa maapallosta, pale blue dot,  the only home that we've ever known. Se onkin hyvä pitää mielessä kun täällä elämme. Toista tilaisuutta ei saa, ja niillä pienilläkin hyvillä valinnoilla on merkitystä.

Jos mun läheiset kuvailee mua, he käyttävät usein sanoja luonnonlapsi tai neiti kesäheinä. Ehkä se on totta, kyllä se mua kuvaa aika hyvin. Siksi olen jotenkin erityisen kiintynyt  tähän pieneen ja siroon kaulakoruun; se ja Luv Northin brändi osuu arvojeni kanssa yhteen. Lisäksi koru mukailee muutenkin tyyliäni, se on yksinkertaisen kaunis.

Yksinkertaisen kaunis on myös se, mitä hääpuvultani toivon. Vähän pitsiä, vähän helmaa, ei liian vartalonmyötäinen. Jotain mikä jää mieleen, ja josta tulee sellainen fiilis, että tämä se on. Puku saa mielellään olla käytetty, se ei mua haittaa ollenkaan. Aion siis selata ahkerasti myös hääkirppiksiä! 


Koodilla ESSIXLUV saat -10% alennuksen kaikista koruista osoitteessa www.luvnorth.com. Koodi on voimassa maaliskuun loppuun asti.Ei kommentteja