Syysuutuuksia tyttöjen vaatekaapissa


Samalla kun katsoin kummankin tytön välikausi- ja talvivaatteet kuntoon, päivitin myös hieman sisävaatevalikoimaa. Ehdoton suosikki on aina ollut Kappahlin Newbie -mallisto, ihan esikoisen odotusajoilta asti. Newbien vaatteita olen ostanut jo tulevia kokoja Helmille varastoon, ja kummallakin tytöllä varmaan puolet nyt käytössä olevasta vaatekaapista on Newbietä. Musta on kiva yhdistää lastenvaatteissa yksivärisiä, laadukkaita trikoovaatteita kuosillisiin. Newbien röyhelö- ja rusettipeppuleggingsit on ihanat minkä vain yläosan kanssa, mutta vastustamaton yhdistelmä on aina leggarit + hempeä ruusuprintti. Newbien vaatteissa tykkään lisäksi siitä, että kangas ei ole liian ohutta ja se kestää kovaa käyttöä kahdella lapsellakin. Värit pysyy vaatteissa hyvin, kuosit ja yksityiskohdat on söpöjä ja värimaailma neutraali muttei väritön.Toinen mistä meillä tykätään on Lindexin lastenosasto. Lindexin vaatteissa on leikkisät, lapsille sopivat kuosit ja vaatteissa on aina jokin hauska yksityiskohta tai juju. Värit on myös just eikä melkein jokaiseen kauteen sopivat. Kaikista lemppareimmat meillä taitaa olla Lindexin housut, joissa on pehmeä sisäosa! Paksumpia housuja kaivataan etenkin talvisin, ja pehmeä sisus tuntuu myös varmasti mukavalta. Helmin herkkä iho myös kiittää! Käytännölliset vaatteet on myös vastuullisesti tuotettuja, mikä on aina plussaa.

Metsolan vaatteet sopii pitkälle ja hoikalle Liljalle malliltaan tosi hyvin. Liljalla on usein housuissa se ongelma, että joko vyötärönauha on liian löysä tai sitten lahkeet niin lyhyet että nilkat viipottaa housuista. Metsolan leggarit on sen verran kapeat, että ne on kuin tehty Liljalle. Metsolan vaatteet on toki ketjuliikkeitä kalliimpia, mutta kestävät käytössä pitkään ja ne voi käytön jälkeen vielä myydä eteenpäin. Metsolalta meillä on ollut Helmillä käytössä bodyja, ja niissä kyllä huomaa laadukkaan trikoon. Bodyt ovat edelleen kuin pakasta vedettyjä, vaikka niitä on käytetty ja pesty niin ahkerasti kuin vauvalla nyt vaatteita pestään. Metsolaan turvaudutaan meidän perheessä jatkossakin!

Me&I:n vaatteisiin tutustuin vasta alkuvuodesta yhteistyön kautta, mutta pakko vilpittömästi kehua heidän vaatteitaan. Sain itselleni tuolloin Me&I:n kevätmallistosta useamman vaatteen kokeiltavaksi, ja esimerkiksi pitkä collegemekko oli ihan unelmapehmeä, ja on edelleen tulevan syksyn luottovaate. Menin usein collegessa ja mustissa leggareissa + skarpimmassa villakangastakissa tuolla kaupungilla, ja olo oli laitetumpi kuin kotiäitinä, mutta samalla myös mukava ja rento.Nyt syksyksi saatiin lapsille syksyn uutuuksia, ja näissäkin yllätti iloisesti tosi hyvät materiaalit, söpöt kuosit ja värit. Etenkin Liljan viininpunainen hupparimekko on aivan ihana! Myös pilvi- ja yksisarviskuosi on supersuloinen. Näissäkin trikoo on todella pehmeää ja paksua.

Mitä lastenvaatemerkkiä sä suosit? :)

Essi


Ei kommentteja