Unohtumaton kesä 2020

Nyt kun kesä on virallisesti ohi, on ihanaa ja vähän haikeaakin palata kesämuistoihin ja selailla kuvia kesältä. Ei voi muuta sanoa, kuin että on ollut sellainen kesä jota en koskaan unohda, johon on sisältynyt niin monta mieleenpainuvaa ja ikimuistoista päivää että ihan kylmät väreet menee niitä muistellessa ja kuvia katsoessa.


Vihkiminen Turun tuomiokirkossa

Ihan ensimmäisenä palaan mielessäni erääseen erityisen kauniiseen ja aurinkoiseen kesäpäivään, kun keli oli kuin morsian. Oli kesäkuun loppu, ja heräsin siskon luota Turusta jännittyneenä, odotus vatsanpohjassa puristaen. Oli meidän hääpäivän aamu.

Hääkuvia odotan vielä meidän ihanalta valokuvaajalta, joten häistä kirjoitan varmasti enemmän omassa postauksessaan. Sitä saatte siis odotella vielä! Mutta tässä pientä esimakua tuosta yhdestä elämäni ikimuistoisimmasta päivästä!


Polttarit

Varsinainen hääjuhla siirtyi ensi kesään, mutta sain silti pienimuotoiset polttarit! Osa 2 on kuulemma tulossa sitten ensi vuonna, o-ou. Polttarit oli ihan mun näköiset. Tehtiin kukkaseppeleet, käytiin perinteisessä morsiussaunassa loitsuineen ja kasvonaamioineen, syötiin hyvää ruokaa ja istuttiin iltaa myöhään. Seuraavana aamuna leivoin korvapuusteja, koska olin niin onnellinen tuleva vaimo, ja keräsin vaimopisteitä varastoon. Oli kyllä niin ihana päivä ja parhaat kaasot!


Juhannustanssit & 30v. synttärit 

Juhannuksena pidettiin kunnon juhannustanssit meidän pihalla! Tienvarsi täyttyi autosta, piha iloisesta puheensorinasta ja lasten naurusta. Grillattiin, katettiin pöytä ulos, käytiin katsomassa lipunnosto, syötiin mansikkabrita-kakkua, kilisteltiin kuohuvalla ja käytiin juhannussaunassa. Samalla tuli juhlittua myös mun 30-vuotissyntymäpäivää, joka sattui juuri juhannusaatolle! Ja hei, mikä Suomen kesää vaivasi, missä räntäkuuro? Missä +6 astetta ja kaatosade? Oli kyllä paras ja idyllisin juhannus naismuistiin, ihan heittämällä. Antaa kuvien puhua puolestaan:

juhannuskakku

juhannuskakku
Kolmekymppistuuletus!

Meidän perhekuvat on just tätä. Harvinaista on saada kaikki samaan kuvaan jotenkin järkevästi. Mutta silti<3

Päivä Porvoossa

Kesällä tehtiin myös päiväretki ihanaan Porvooseen, jossa käytiin syömässä ja jätskillä sekä kiertelemässä vanhan Porvoon suloisissa pikkuputiikeissa. Yksi kaunis kesäpäivä vietettiin myös Särkänniemessä, ja sinä päivänä mulla oli kyllä itku herkässä lasten iloa katsellessa! Possujuna oli kuitenkin niin jännittävä, ettei siihen uskaltanut mennä. Ehkä sitten ensi kerralla. Kesällä saimme myös paljon vieraita kylään, mikä oli niiiiin ihanaa pitkän ja yksinäisen koronakevään jälkeen. Tuli leivottua paljon, juotua litrakaupalla kahvia ja istuttua pihalla terassilla. Niin, ja naurettua niin että varmasti on muutama naururyppy tullut silmäkulmiin lisää! Tallipihallakin pyörähdettiin jossakin välissä, se on yksi mun lempipaikoista Tampereella, etenkin Tallimiehen puoti.Kesään sisältyi myös...


Ilakointia meidän pihan poolilla, eli Ryhmä hau -lastenaltaassa. Saippuakuplia puhallettiin ja kukkia kasteltiin. 

Miljoona kaunista auringonlaskua, tuulessa huojuvia viljapeltoja ja maaseudun rauhaa.

Puutarhan hoitoa pikkuapulaisen kanssa...

Lampaiden silittelyä...

 Kauniita auringonnousuja viideltä aamulla...

Kuumia rantapäiviä, hiekkaa varpaiden välissä ja suussa (Helmi).

...Ja paljon muuta mikä jäi tästä pois! Oli pitkästä aikaa niin ihana kesä, että siitä tuntuu vaikealta päästää irti. Syksy tuo uudet tuulet taas tullessaan, ja tulevaisuus näyttää lupaavalta. Toivottavasti ne tuulet eivät tuo koronaa. Jotenkin jännittää, mutta en tiedä mikä. Tuntuu siltä, että jotain hyvää tapahtuu pian! Sitä en tiedä mitä se on, mutta aika näyttää. 

Kiitos kesä 2020, olit ihana!

Essi

Ei kommentteja