Ikkunalaudalla

Kun vielä asuimme Helsingissä, Töölössä tarkemmin sanoen, asuimme vanhassa 30-luvulla rakennetussa kivitalossa. Asunnossa oli kolme metriä korkeat huoneet, narisevat elämää nähneet parkettilattiat ja leveät, hieman rapistuneet, mutta oikein sympaattiset ikkunalaudat, joilla tykkäsin istua ja unelmoida. Perustin blogin, jossa voisin pysähtyä haaveilemaan ja ihailemaan kaikkea kaunista – niin kuin päiväkirjaksi niistä hetkistä ikkunalaudalla.

Nykyään Ikkunalaudalla eletään lapsiperheen arkea,  jaetaan ajatuksia äitiydestä ja vanhemmuudesta, leivotaan, sisustetaan, tehdään käsitöitä ja sisustetaan vanhaa taloa. Koti on vaihtunut kaupungista maalle Pirkanmaan pikkukylään, tunnelmalliseen vanhaan hirsitaloon, jossa yksikään seinä ei ole suora, mutta jossa ikkunalautoja on omaan makuuni kerrankin tarpeeksi.

Blogissani vierailee kuukausittain noin 10 000 uniikkia lukijaa, joita kiinnostaa erityisesti lapsiperheen elämä, käsityöt, reseptit ja sisustus. Jos yhteistyö kanssani kiinnostaa, sähköpostiosoitteeni on ikkunalaudalla@outlook.com.

Lämpimästi tervetuloa lukemaan! 

Essi
Ei kommentteja