Iloisia leikkejä & pehmeitä talvipäiviä

 Kaupallinen yhteistyö Polarn O. Pyret

polarnopyret

Viime aikoina harmauden keskellä sää ei ole houkutellut ulkoilemaan. Joko on ollut vaarallisen liukasta, tai sitten muuten vain märkää ja harmaata. Sisäpäiviä on vietetty siis antaumuksella, odotellessa keväisempiä päiviä.


Onneksi ollaan hyviä keksimään monipuolisesti erilaisia leikkejä ja puuhia lasten kanssa sisälläkin: itsetehtyä muovailuvahaa, maalaamista akryyliväreillä, palapelejä, lautapelejä, majan rakennusta... Lisäksi ollaan lainattu kirjastosta vino pino taas uutta luettavaa, ja 5-vuotiaan kanssa ollaankin luettu ahkerasti ja uudella innolla – hän oppi tässä hetki sitten lukemaan!


Oli sitten vuorossa päiväkotipäivä tai leikit kotona, mukavat ja pehmeät vaatteet on lastenvaatteiden tärkeimmät ominaisuudet. Polarn O. Pyretin raitapyjamat on todella pehmeää materiaalia ja sopii myös 3-vuotiaan atooppiselle iholle. PO.P:in klassikkoraitoja on saatavilla monessa eri värissä ja kokojakin löytyy välillä 74-152! Meillä tästä isommalla koko 116 ja pienemmällä 104. Hihansuissa, pääntiessä ja housujen lahkeensuissa on on pehmeä ribbiresori. Tuotteilla on myös GOTS organic -merkintä. Täältä pääset tutustumaan tuotteisiin. 💜 

polarnopyret

popraitapyjama

polarnopyret

raitapyjama

polarnopyret

Liukkailla lattioilla on hyvä olla hurjissa leikeissä (joita meilläkin päivittäin leikitään) jarrusukat, niin vältytään turhilta kaatumisilta ja haavereilta. P O.P:in jarrusukat on pehmeää luomupuuvillaa ja nilkassa pitkä resori, jonka avulla sukat pysyvät hyvin paikallaan.


Vinkki! Me ei tajuttu hankkia vauva-aikana lapsille PO.P:in jarrusukkia, mutta olen kuullut puhuttavan, että nämä ovat ainoat sukat jotka eivät mystisesti katoa vauvan jaloista!

polarnopyret

polarnopyret
Nyt ei ole sukat jatkuvasti makkaralla.

pop

raitapyjama

Raitojen lisäksi Polarn O. Pyretin valikoimista löytyy myös herkullisen värisiä perusvaatteita, iloisia printtejä ja laadukkaita ulkovaatteita. Meillä on rintamamiestalossa talvisin aika viileää, joten itseneulotut villasukat ja hyvät kotivaatteet on kaiken a & o. Kaunis palmikkoneule löytyi pienemmälle, tämäkin koossa 104. Neule on pehmeää puuvilla-villasekoitetta. 

palmikkoneule

polarnopyretblogi

polarnopyret
Nyt kohti uusia leikkejä! Tänään on luvassa vielä vapaapäivä kotona, ja aiomme leipoa lasten kanssa kukkurallisen korvapuusteja. Se vaatii kukkurallisen myös kärsivällistä mieltä – lasten kanssa leipominen siis. Mutta eiköhän siitä hyvä tule, vaikka joka paikka olisikin jauhossa ja taikinaa eksyisi vähän suuhunkin. 


Lämmintä & pehmoista viikkoa toivotellen!  

Lähetä kommentti